Travel theme: sweet

This week’s travel theme on Aisla’s blog is sweet. Directly from the chocomuseum in Cusco, an amazing place to learn how to make chocolate and satisfy your sweet tooth, here is my sweet treat of the week. A “submarine hot chocolate”, it’s a lollipop of dark organic chocolate that you let melt in hot milk and a dark chocolate brownie with brazilian nuts … yummy !

Le thème de la semaine du blog d’aisla estsucré. Depuis le musée du chocolat de Cusco, voici ma version de “sucré”. Un chocolat chaud “sous-marin”, soit une sucette de chocolat noir que l’on laisse fondre dans un grand verre de lait chaud et un brownie au chocolat noir et noix du brésil … un régal.

double sweet treat: hot chocolate and brownie, yummy ! double tentation : chocolat chaud et brownie, miam !

double sweet treat: hot chocolate and brownie, yummy ! double tentation : chocolat chaud et brownie, miam !

Special decoration for Fiestas Patrias (Perú national day). Décoration spéciale pour la fête nationale péruvienne.

chocolate-nuts brownie with special decoration for Peru's independance day- Brownie chocolat noir-noix avec décoration spéciale pour le jour de l'indépendence du Pérou

chocolate-nuts brownie with special decoration for Peru’s independance day- Brownie chocolat noir-noix avec décoration spéciale pour le jour de l’indépendence du Pérou

More sweet photos can be seen here. Plus de photos sucrées en cliquant ici.

Advertisements

~ by schlomorig on July 29, 2013.

2 Responses to “Travel theme: sweet”

  1. Still haven’t visited the chocolate museum yet, but it is on our list.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: